Hjemmelavede Billige Formstøbte Ørepropper

Hjemmelavede Billige Formstøbte Ørepropper

AnyShape er et unikt materiale som du kan lave unikke ting med, her er endnu et eksempel på hvad vores brugere har fundet på.

På en workshop opdagede Stian at man kan lave billige formstøbte ørepropper ud af ca. 5 gram AnyShape. På få minutter kan du lave dine egne gør-det-selv formstøbte ørepropper til under 50 kr. Normalt koster et par formstøbte ørepropper over 1000 kr.

Noget for dig? Så læs venligst hele projektideen før du smider noget i kurven.

Det vurderes at ørepropperne har en jævn dæmpning på ca. 18 dB.
Det er dog vigtigt at understrege at AnyShape ikke er testet eller godkendt som værnemiddel (høreværn / øreprop), og ud fra et lovmæssigt synspunkt kan AnyShape derfor ikke dæmpe lyd. 

 Metoden er ganske enkelt:

  1. Opvarm ca. 3 gram Soft Shape (71 kugler) i kogende vand i ca. 30 sekunder. Køb her.
  2. Form klumpen til en kegle og stik den spidse ende ind i øret - Forsigtigt!
  3. Lad AnyShapen køle i ca. 5 - 10 minutter, før du tager den ud.

Et par citater fra vores workshop:

Først var jeg skeptisk, nu er jeg vildt imponeret. Mikkel

Det føles helt wellness agtigt at have i øret, mens det er varmt. Jesper

Det bliver jo hårdt igen, men passer helt perfekt i øret. Kim

Molded ear plugs

Tak til alle deltagere på workshoppen.

Og tak til Sandra som lagde øre til på SmukFest 2015.

 Et par gode tips:

  • Hvis øreproppen er blevet for lang kan det godt være ubehageligt at sætte øreproppen i øret igen. Den skal helst ikke være længere end det par på billedet.
  • Lad være med at mase hårdt ind i øret, prøv hellere forsigtigt flere gange til en ønskede form er opnået. Husk at du kan genvarme alle de gange du vil ;-)
  • Andre kunder har bedst erfaring med at lave ørepropper i Soft Shape, da de nemmere former sig efter øret.
  • Det kan være en god ide at lave et lille håndtag i sin øreprop, det gør den nemmere at håndtere.
  • Giv hver øreprop en farve så du kan kende forskel på højre og venstre.
  • Bemærk at AnyShape bliver hårdt når det er koldt, men da det er formet efter dit øre bør det ikke være ubehageligt at have i øret.
  • Vil du sove med ørepropperne så er det meget vigtigt at der ikke er noget som 'stritter' ud af øret, da det så kan være ubehageligt at sove på siden.

Førstegang du forsøger at lave en øreprop af AnyShape, anbefales det at tage AnyShapen ud af øret efter forholdsvis kort tid, (ca. efter 1 minut) for at kontrollere om du har stoppet AnyShapen korrekt ind i øret. Ikke for langt og Ikke for kort. Dette kræver dog at du starter forfra, men til gengæld kan du undgå ubehaget der kan opstå hvis AnyShapen har været for langt inde i øret.

Hvis du følger instruktionerne ovenfor og bruger din sunde fornuft er det ikke farligt at anvende AnyShape. Men det skal på intet tidspunkt være ubehageligt at tage en "øreprop" ind og ud af dit øre eller have øreproppen i øret. Hvis du oplever ubehag så tag øreproppen ud og opvarm AnyShapen igen og lav en ny, ellers stop med at anvende øreproppen, og glæd dig over at du kan lave andre sjove ting med AnyShape.

Vi har meget positiv respons på projektideen, men enkelte forventer samme kvalitet som et par professionel ørepropper til 1000 kr. AnyShape er genialt, men her kan et par hjemmelavede ørepropper til en hundrededel af prisen ikke følge med.

HUSK! AnyShape er et råmateriale og AnyShape ApS er ikke ansvarlig for hvordan du bruger vores produkter, så pas på dig selv.