Firmaet AnyShape ApS

Hvem er AnyShape ApS?

Firmaet AnyShape ApS er dansk ejet og udspringer af en virksomhed, der siden 2007 har beskæftiget sig med kunde specifikke løsninger indenfor produktion og elektricitet, hvor der har altid været stor fokus på at løse den enkelte kundes behov. Så derfor, er der spørgsmål eller produkter du syntes vi mangler i vores shop så hører vi gerne fra dig.

Vi henvender os til Privat og Erhvervskunder, her er alle velkommen.

Har du spørgsmål eller vil du gerne i kontakt til os så kig på Kontakt siden eller siden for Ofte Stillede Spørgsmål.

Kort om Vores Produkter

Produktet AnyShape og de tilhørende farver er inspireret af revolutionen inden for unikaproduktion, som primært er drevet af laserskæring og 3D print. Lige som disse højteknologiske produktionsmetoder giver AnyShape forbrugeren mulighed for, at lave sine egne specielle løsninger, dog på et meget mere simpelt grundlag. Se hvordan du gør på Instruktions siden.

Vi vil tillade os at påstå at AnyShape er verdens hurtigste og måske billigste 3D print. Det er dog ikke altid den mest nøjagtige metode.

Hvorfor "Verdens Billigste" 3D Print?!

Software = 0 kr., Hardware = 0 kr., Materiale forbrug = 250 kr. pr. kg. Så simpelt er det.

Hvorfor Verdens Hurtigste?!

AnyShape kan betragtes som en simpel form for 3D print, hvor du ikke skal bruge flere timer foran en computer med at tegne din model i et dyrt CAD program, og så bagefter vente på at den bliver printet på en dyr printer med høje drift omkostninger. Med AnyShape kan du forme din model i hånden nemt og hurtigt, og hvis den ikke var som du forventede så varm den op igen og tilpas modellen. Du kan også hurtigt lave aftryk af eksisterende former.

Materialet AnyShape minder endda om de materialer som anvendes i nogle 3D print teknologier, som f.eks. MakerBot.

Læs mere om selve produktet på Produktinfo siden.