Hard- & Soft Shape & Farve

Generelt

Alle vores produkter er CE mærket og overholder de gældende regler, herunder EU direktivet 'EN 71 PART 3:2013 Safety of toys'! Derudover er alle vores basis farver (Sort, Rød, Grøn, Hvid, Blå, Gul)  godkendt til kontakt med fødevare! Rent praktisk vil det sige FDA godkendt i henhold til CFR 21 § 178.3297.

Hard- & Soft Shape

AnyShape sælges i to varianter Soft Shape & Hard Shape som kan blandes eller klæbes sammen med  hinanden.

Betegnelsen Hard eller Soft har ikke noget at gøre med hvor hård eller blød AnyShape er i fast form ved stuetemperatur. Det er mere afgørende når det er varmt hvor Soft Shape er mere flydende og klæbende end Hard Shape.

 • Hard Shape: Holder bedre på formen og er mere drøjt.
 • Soft Shape: Bliver mere flydende og er godt til støbning og børn da det er blødere.

  Jo varmere AnyShape er jo mere flydende bliver det, men det bliver aldrig så flydende at du kan hælde det ned i en form. Pas på med at varme det for meget, da det klæber til flere ting jo varmere det bliver og du kan brænde dig.

  Kig på vores YouTube kanal, hvor vi har en video som viser forskellen mellem Soft Shape og Hard Shape.

  Farve

  AnyShape Neon Colour

  Alle farver i vores shop er koncentreret farvepulver opblandet i Hard Shape, og farven er derfor fuldt ud blandbart med en stor klump Hard- eller Soft Shape. Farverne er opblandede i Hard Shape, da det kan være skadeligt at indånde det koncentrere farvepulver, og så smitter det heller ikke af ;-).

  Farverne er ret kraftige og det anbefales at lægge ud med et blandings forhold på 1 til 100 i vægt (ca. 10 stk. farve til 10 gram AnyShape, 1 stk. farvet AnyShape vejer ca. 0,01 gram). Vær opmærksom på at der er forskel på hvor kraftig de enkelte farver er. Effektiviteten af en farve er afhænger af:

  • Hvor godt den bliver fordelt i en klump AnyShape.
  • Om den pågældende farve bliver modvirket af den hvide AnyShape f.eks. den sorte farve.
  • Om der er luft bobler i klumpen (for at få et flot og jævnt resultat, bør bobler undgås).
  • Tykkelsen på din kreation,  hvis du trækker AnyShape helt tyndt, bliver det næsten gennemsigtigt.

  Vi har med vilje ikke lavet farverne så kraftige, da de så er nemmere at dossere og fordele i en større klump AnyShape.

  Farverne kan også blandes og giver uendelig mange farvemuligheder i alle regnbuens farver, se hvordan her.  - "Slip legen fri og prøv dig frem!"

  Colour Pallete

  Alle vores basis farver (Sort, Rød, Grøn, Hvis, Blå, Gul) er godkendt til kontakt med fødevare! Rent praktisk vil det sige FDA godkendt i henhold til CFR 21 § 178.3297.