Konkurrence Regler

AnyShapes Detaljerede Konkurrence regler

Først og fremmest tak fordi du har lyst til at deltage i vores konkurrencer. Herunder følger vores generelle regler for konkurrencer på Facebook:

§ - Ét svar / Gæt pr. person. Det er dog tilladt at dele, tagge eller på anden vis at opfordre andre man kender til at deltage i konkurrencen og derefter dele præmien.

§ - Dit svar skal selvfølgelig være afgivet før konkurrencens afslutning, er der ikke noteret en dato i opslaget så løber konkurrencen i én uge.

§ - Er der lighed mellem to eller flere deltagere vil der blive trukket lod mellem disse deltagere, eller der vil blive uddelt ekstra præmier.

§ - Der uddeles kun én præmie pr. deltager.

§ - Vinderen vil blive offentlig gjort hurtigst muligt efter konkurrencens afslutning i tråden for det oprindelige opslag.

§Det er ikke tvang at Like AnyShapes Facebook side eller dele konkurrence opslaget, men vi bliver glade hvis du gør det :-)

§ - Vi vil altid gerne have glade kunder og deltagere i vores konkurrencer, men i sidste ende er det vores konkurrence og vi forbeholder os ret til, uden begrundelse at; afslutte konkurrencen før tid, annullere konkurrencen eller diskvalificere deltagere af konkurrencen. 

 

Disclaimer:

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til AnyShape, ikke til Facebook.

Ferie Lukket frem til 1. august

Vi holder ferie lukket frem til 1. august 2023 :-)

Du er velkommen til at kigge dig omkring, men det er ikke muligt at tilføje vare til din kurv.

Har du spørgsmål til tidligere ordre kan vi kontaktes på info@anyshape.dk.

Vi ses 1. august.