Konkurrence Regler

AnyShapes Detaljerede Konkurrence regler

Først og fremmest tak fordi du har lyst til at deltage i vores konkurrencer. Herunder følger vores generelle regler for konkurrencer på Facebook:

§ - Ét svar / Gæt pr. person. Det er dog tilladt at dele, tagge eller på anden vis at opfordre andre man kender til at deltage i konkurrencen og derefter dele præmien.

§ - Dit svar skal selvfølgelig være afgivet før konkurrencens afslutning, er der ikke noteret en dato i opslaget så løber konkurrencen i én uge.

§ - Er der lighed mellem to eller flere deltagere vil der blive trukket lod mellem disse deltagere, eller der vil blive uddelt ekstra præmier.

§ - Der uddeles kun én præmie pr. deltager.

§ - Vinderen vil blive offentlig gjort hurtigst muligt efter konkurrencens afslutning i tråden for det oprindelige opslag.

§Det er ikke tvang at Like AnyShapes Facebook side eller dele konkurrence opslaget, men vi bliver glade hvis du gør det :-)

§ - Vi vil altid gerne have glade kunder og deltagere i vores konkurrencer, men i sidste ende er det vores konkurrence og vi forbeholder os ret til, uden begrundelse at; afslutte konkurrencen før tid, annullere konkurrencen eller diskvalificere deltagere af konkurrencen. 

 

Disclaimer:

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til AnyShape, ikke til Facebook.